Модульні споруди для "Великого будівництва"

Модульні споруди для "Великого будівництва"

В рамках державної програми «Велике будівництво» ремонт ведеться вже майже на 4 000 км українських автомобільних доріг, в роботах задіяні сотні одиниць будівельної техніки та тисячі працівників, побут і праця яких проходить в особливих умовах будівельного майданчику і найчастіше далеко від цивілізації.

BlockMaster теж бере участь у важливому проекті реконструкції об’єктів інфраструктури та на протязі декількох років забезпечує робочий персонал компанії Автострада мобільними модульними будівлями. Побутові комплекси, поставка яких відбулась цієї осені, складалися із столових і душових. Блок-модульні будівлі заводської готовності відправляються на об’єкти будівництва доріг в зібраному вигляді, а по приїзду потребують лише встановлення на фундамент і зовнішній підвід комунікацій.

Група компаній Автострада є спільним українсько-німецьким підприємством, яке приділяє особливу увагу контролю якості на всіх етапах своєї роботи. Отже, час працювати з перевіреними і надійними постачальниками модульних будівель і швидко монтованих споруд!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *