Будівництво нової сучасної підстанції

Будівництво нової сучасної підстанції

BlockMaster побудував нову сучасну підстанцію, дуже важливу для Ізмаїла і його мешканців!

Нарешті, заплановане будівництво житлових будинків і соціальних об’єктів в нових мікрорайонах Гудзівки стає можливим!

Крім того, нова підстанція візьме на себе частину споживачів сусідніх електроустановок, розвантаживши і так перевантажені підстанції, які не здатні забезпечити нові підключення. Одна з таких, до речі, експлуатується вже понад 50 років!

Також ПС Гудзівка прийме всю згенеровану енергію розташованого поруч сонячного парку загальною потужністю 19,9 МВт.

BlockMaster впорався з важливим і корисним завданням! Підстанція Гудзівка потужністю 35/6 кВ, укомплектована двома трансформаторами 10 МВА, побудована з нуля в чистому полі. BlockMaster виконав повний комплекс будівельних і електромонтажних робіт:

∙ виготовив і змонтував опорні металоконструкції, влаштував фундаменти, майданчики, встановив і підключив КРПЗ, блоки ввідного, секційного та трансформаторного вимикача, обмежувачі перенапруги, трансформатори напруги і власних потреб, загальнопідстанційні пункти керування, силові трансформатори,

∙ встановив металеві конструкції опор трансформаторів, маслоприймачів, маслозбірників та систем масловідводу,

∙ виконав встановлення лінійного і коміркового порталів та монтаж траверс, влаштовані лоткові траси, заземлення підстанції,

∙ влаштував під’їзні шляхи, тротуари, зовнішню огорожу, зовнішнє освітлення, встановив протипрожекторні щогли.

∙ виконав повний комплекс робіт по влаштуванню повітряних кабельних ліній, виробництво металевих анкерно-кутових опор ЛЕП, їх встановлення, заземлення та монтаж траверс.

«На будівельному майданчику: роботи велися 25 тижнів, мобілізовано 9 одиниць будівельної спецтехніки, задіяні 6 чоловік ІТП і 40 робочих», – підсумував Андрій Макоєд, директор з будівництва ТОВ «Блок Майстер Україна», і додав: «Пілотові дрона передайте, щоб менше ніж за 20 метрів до обладнання не наближався, охоронна зона 15 метрів, підстанція вже підключена!»

Поки коптер, дотримуючись усіх правил техніки безпеки, відобразить для історії новий об’єкт, вже будується розвантажувальна підстанція 6/0.4 кВ, після чого побудують маленькі підстанції 6/0.4 кВ, а все це є стартом для подальшого розвитку інфраструктури і регіону в цілому.

Зробимо Україну енергонезалежною разом!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *