Функціональні блок-модулі для військових

Функціональні блок-модулі для військових

Сильна армія – сильна держава, а для цього кожен військовослужбовець потребує комфортних умов проживання. Так, ще минулого року в зоні проведення операції об’єднаних сил з’явилася перша сучасна польова база: зі світлом, інтернетом, гарячою водою та навіть спортзалом.

Містечко звели військові будівельники зі спеціально розроблених компанією BlockMaster житлових модулів. Подробиці в репортажу з польової бази на передовій.

Мобільні модульні будівлі та споруди від “Блок Майстер Україна” – це оптимальне рішення для розгортання військово-польової бази, полігонів та військових містечок. Соціально-побутові будівлі, такі як казарми, гуртожитки, столові, навчальні корпуси, лазарети, комплектуються всіма необхідними внутрішніми інженерними системами і комфортні для експлуатації цілий рік.

Спеціалізовані блок-контейнери і споруди мобільних об’єктів, таких як штабні та командні пункти, підрозділи зв’язку, проектуються і виготовляються під вирішення конкретних завдань, можуть обходитися без фундаментів і бути укомплектованими автономними інженерними системами.

Всі модульні будівлі BlockMaster мають низьку вартість утримання, високий ресурс і ремонтопридатність.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *